Як працюватиме громадський транспорт під час святкування Дня Києва

Як працюватиме громадський транспорт під час святкування Дня Києва

Перелік
Укрінформ
Під час святкування Дня Києва та Дня столиці 27-28 травня буде змінено роботу громадського транспорту відповідно до програми проведення загальноміських заходів. 

Про це повідомляють у КП «Київпастранс». 

«27 травня орієнтовно з 8:00 до 15:30 на час проведення легкоатлетичного заходу «Kyiv Euro Marathon 2017» (за маршрутом: НСК «Олімпійський» - вул. Саксаганського - вул. Шота Руставелі - вул. Жилянська - вул. Велика Васильківська (до вул. Івана Кудрі) - вул. Велика Васильківська - вул. Фізкультури - НСК «Олімпійський») змінять роботу автобуси і тролейбуси, що курсуватимуть так:

автобуси №5 - у напрямку залізничного вокзалу від вул. Ізюмської до вул. Ямської за діючою трасою, далі - вул. Казимира Малевича, Короленківська, Тарасівська, далі за діючим маршрутом;

автобуси №20 - від житлового масиву Корчувате до станції метро «Либідська»;

тролейбуси №1 - від вул. Маршальської до ст. м. «Либідська»;

тролейбуси №12 - на ділянках від вул. Смолича до ст. м. «Либідська» та від залізничного вокзалу до Ботанічного саду (за тролейбусним маршрутом №14 «Ботанічний сад»);

тролейбуси №40 - від вул. Кадетський гай до вул. Волгоградської», - йдеться у повідомленні.

Водночас додатково на період внесення змін в роботу тролейбусів №40 організовано автобусний маршрут №40ТР (орієнтовно з 8:00 до 16:00) за маршрутом «Залізничний масив - вулиця Жилянська»: вул. Волгоградська - вул. Солом'янська - вул. Протасів Яр - вул. Івана Федорова - вул. Короленківська - вул. Тарасівська - вул. Жилянська -  вул. Антоновича - вул. Івана Федорова - вул. Протасів Яр - вул. Солом'янська - вул. Волгоградська. Пасажири автобусів маршруту №40ТР мають право користуватися місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду в тролейбусі.

На час проведення легкоатлетичного заходу «Kyiv Euro Marathon 2017» скасовується зупинка «НСК «Олімпійський» на вул. Жилянській для тролейбусів маршрутів №№ 3, 12, 14, 40 і автобусів №№ 40ТР, 69.

Крім того, 27 травня орієнтовно з 8:00 до 18:00 під час проведення міжнародних змагань з велосипедного спорту «Race Horizon Park Maidan 2017» за маршрутом (Європейська площа - вул. Хрещатик - б-р Шевченка - просп. Перемоги - розворот в районі ст. м. «Нивки» - просп. Перемоги - б-р Шевченка - вул. Хрещатик - Європейська площа) призупинять рух автобусів №24, тролейбусів №7, №39 та організують роботу зі змінами автобусів і тролейбусів, які рухатимуться:

автобуси №2 - від вул. Булгакова до вул. Гарматної за діючим маршрутом, далі - вул. Виборзька - вул. Вадима Гетьмана - вул. Борщагівська - вул. Гарматна - б-р Вацлава Гавела, далі за діючим маршрутом;

автобуси №114 - від вул. Милославської до стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського;

автобуси №118 - від ст. м. «Чернігівська» до ст. м. «Палац спорту;

тролейбуси №5 - від вул. Білицької до ст. м. «Нивки»;

тролейбуси №№ 8, 9, 17 - відповідно від вул. Смілянської, аеропорту «Київ», пл. Космонавтів до залізничного вокзалу Південний.

Зазначається, що 28 травня орієнтовно з 8:00 до 16:00 під час проведення міжнародних змагань «Race Horizon Park Classic 2017» з велосипедного спорту на шосе (за маршрутом: вул. Грінченка - вул. Кіровоградська - просп. Валерія Лобановського - вул. Головка - вул. Солом'янська - вул. Протасів Яр - вул. Миколи Грінченка) призупинено рух автобусів №19, та буде організовано проїзд транспорту по маршрутах:

автобусів №5 - від залізничного вокзалу до вул. Антоновича за діючою трасою, далі вул. Тверська - вул. Велика Васильківська, далі за діючим маршрутом;

автобусів №12 - від залізничного вокзалу до вул. Механізаторів за діючим маршрутом, далі вул. Солом'янська - вул. Волгоградська (до кінцевої зупинки тролейбусного маршруту №3 «Залізничний масив»);

тролейбусів №40 - від Кадетського гаю до Залізничного масиву (вул. Волгоградська);

тролейбусів №42 - від вул. Дегтярівської до Севастопольської площі.

Водночас 28 травня орієнтовно з 8:00 до 15:00 під час проведення 25-го спортивно-благодійного «Пробігу під каштанами» (за маршрутом: Михайлівська площа - Володимирський проїзд - Софійська площа - вул. Володимирська - вул. Хмельницького - вул. Хрещатик - Майдан Незалежності) транспорт рухатиметься:

тролейбуси №6 - від Мінського масиву до ст. м. «Лук'янівська»;

тролейбуси №16, №18 - відповідно від вул. Щусєва та вул. Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу;

автобуси №24 - від музею історії України у Другій світовій війні до Європейської площі.

Автобуси №114 організовано на двох ділянках:

від вул. Милославської до стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського;

від залізничного вокзалу «Центральний» до ст. м. «Площа Льва Толстого».

Час роботи фунікулера 27 та 28 травня продовжено до 23:30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-