Під Києвом спіймали групу іноземців за пограбування з мачете

Під Києвом спіймали групу іноземців за пограбування з мачете

Укрінформ
Поліція Київської області затримала групу іноземців, які здійснили розбійний напад на підприємця, забравши у нього авто та комбікорму на суму 25 тис. гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"До чергової частини Бородянського відділення поліції із заявою звернувся 30-річний житель смт. Бородянка та повідомив, що невстановлені чоловіки нанесли йому тілесні ушкодження та погрожуючи предметом, схожим на мачете, заволоділи його автомобілями Volkswagen Passat B5, Volkswagen Transporter T5. Також на вантажівці вивезли 69 мішків комбінованої суміші, чим спричинили заявнику великого матеріального збитку", - йдеться у повідомленні. 

В результаті проведених слідчо-оперативних заходів працівники поліції затримали нападників. Ними виявилися троє громадян іншої держави, віком від 25 до 35 років та 52-річний житель села Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району.

Встановлено, що група зловмисників проникла на територію приватного підприємства під приводом купівлі комбікорму. Там, погрожуючи підприємцю, його дружині та охоронцю предметами, схожими на мачете та пістолет, заволоділи автомобілями та викрали комбіновану суміш на загальну суму 25 тис. грн.

При проведенні санкціонованого обшуку за місцем проживання одного з нападників поліцейські у Києво-Святошинському районі виявили та вилучили  речові докази - знаряддя вчинення злочину та документи потерпілого. 

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 187 (Розбій) та за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі чоловікам оголошено про підозру та судом обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Триває досудове розслідування. 

Поліцейські продовжують проводити оперативні заходи щодо встановлення та затримання інших учасників розбійного нападу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-