У

У "Київміськбуді" повідомили про напад на главу наглядової ради

Укрінформ
На голову спостережної ради ВАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" Володимира Слончака було скоєно збройний напад.

Про це повідомили в прес-службі холдингу.

Інцидент стався в понеділок, 24 квітня, близько 22:00 вечора під час того, як автомобіль Слончака рухався у напрямку до дому, в місто Васильків. Автомобіль марки Mersedes переслідував Слончака з самого початку його руху, а потім і зовсім заблокував його. Після цього невідомі відкрили вогонь по машині. Врятуватися вдалося тільки тому, що водій автомобіля чиновника заїхав на територію Васильківського відділення поліції.

Однак це зловмисників не зупинило. Троє нападників вийшли з автомобіля і зав'язали перестрілку. Під час протистояння Слончак отримав ножове поранення. Сам чиновник був "глибоко обурений поведінкою поліції, яка не зробила жодних спроб захистити голову наглядової ради та його водія".

"Найбільше здивування і обурення у мене викликає бездіяльність поліції. Склалося таке враження, що поліцейські підіграють нападникам" - заявив Слончак.

За даними слідства, одним з нападників був житель міста Васильків на ім'я Руслан Діденко. Ім'я зловмисника вдалося дізнатися після фіксування його документів. Під час обшуку у чоловіка було вилучено вогнепальну зброю. Згідно з цим фактом, правоохоронці склали відповідний протокол.

Однак на наступний день серед речових доказів зброї вже не було, правоохоронці не знають про його місце знаходження.

У даний момент за фактом нападу ведеться слідство, а керівництво ВАТ "Київміськбуд" закликає правоохоронні органи до швидкого й неупередженого розслідування нападу і бездіяльності поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-