У Києві за вихідні демонтували 10 нелегальних газових заправок - Бондаренко

У Києві за вихідні демонтували 10 нелегальних газових заправок - Бондаренко

Укрінформ
За вихідні у Києві демонтували 10 нелегально розміщених автогазозаправних пунктів - у Подільському, Оболонському та Голосіївському районах.

Про це на брифінгу повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протягом вихідних силами міських служб, прокуратури, патрульної поліції та ДСНС в місті демонтовано 10 нелегально розміщених автогазозаправних пунктів - у Подільському, Оболонському та Голосіївському районах", - сказав Бондаренко.

Він зазначив, що загалом від початку цього року у столиці вже демонтовано 72 аналогічні пункти, а за два минулі роки - 201.

"Вказані заправки здійснюють свою діяльність без будь-яких дозвільних документів, з численними порушеннями норм техногенної безпеки, розміщуються біля житлових та громадських будівель, що становить пряму загрозу життю і здоров’ю громадян. Окрім прямої небезпеки, недоотримання міського бюджету тільки за минулий рік від розміщення таких модулів становить 569 мільйонів гривень. Цих коштів нам могло б вистачити на оплату праці освітян", - наголосив він.

Бондаренко зауважив, що міська влада налаштована навести лад у розміщенні будь-яких об’єктів підвищеної небезпеки і вітає підприємців, які легально, з дотриманням норм безпеки ведуть свою підприємницьку діяльність. "Разом з тим усі міські служби, які є на території столиці, спільно з правоохоронними органами будуть протидіяти розміщенню нелегальних АГЗП", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-