У Кличка обговорили варіанти реконструкції Шулявського мосту

У Кличка обговорили варіанти реконструкції Шулявського мосту

Укрінформ
На засіданні робочої групи в Департаменті містобудування та архітектури КМДА були обговорені доопрацьовані проекти реконструкції Шулявського шляхопроводу за участі архітекторів та відомих профільних спеціалістів з будівництва транспортних споруд.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Сьогодні ми бачимо роботу над зауваженнями, що були озвучені спеціалістами на засіданні секції містобудівної ради. Ми на фінішній прямій і плануємо визначитися та обрати варіант реконструкції Шулявського шляхопроводу вже на наступному засіданні містобудівної ради", – зауважив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

За його словами, перед розробниками в технічному завданні було визначено основні пріоритети.

"Дуже важливими є темпи будівництва, найбільша пропускна спроможність, вартісна складова реконструкції. Ми маємо реалізувати реальний проект швидкими темпами", – розповів Спасибко.

За підсумками засідання робочої групи чотири варіанти проектів були направлені на подальше доопрацювання та прорахунки і будуть розглянуті на наступному засіданні секції містобудівної ради, яке відбудеться на наступному тижні.

Наприкінці 2017 року столична влада планує розпочати будівництво транспортної розв’язки на Шулявці. Наприкінці 2016 року замовником реконструкції КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд" було підписано договір на розробку техніко-економічного обгрунтування реконструкції шляхопроводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-