Столична влада обрала три варіанти реконструкції розв’язки на Шулявці

Столична влада обрала три варіанти реконструкції розв’язки на Шулявці

Укрінформ
На засіданні секції містобудівної ради обрано для подальшого розгляду три варіанти реконструкції Шулявського шляхопроводу.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко, передає прес-служба міської влади. 

"Дуже важливим є продовження роботи і проспекту Перемоги, і Шулявського шляхопроводу. Ми в жодному разі не зупинимо ці транспортні артерії міста. Другим важливим принципом, за яким буде обрано проект реконструкції, є найбільша пропускна спроможність, яку продемонструє транспортна модель. І третім важливим принципом є вартісна складова реконструкції",  - сказав Спасибко.

Так, на засіданні секції містобудівної ради були представлені проекти реконструкції Шулявського шляхопроводу. До обговорення проектів запрошені архітектори та відомі профільні спеціалісти з будівництва транспортних споруд.

Спасибко повідомив, що наприкінці цього року столична влада планує розпочати будівництво транспортної розв’язки на Шулявці. Реконструкція шляхопроводу теж була запланована на 2017 рік.

Він зазначив, що наприкінці 2016 року замовником реконструкції КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд» було підписано договір на розробку техніко-економічного обгрунтування реконструкції шляхопроводу.

За словами заступника голови КМДА, перед розробниками були поставлені основні принципові завдання.

За підсумками засідання секції містобудівної ради три варіанти проектів були направлені на подальшу розробку та доопрацювання та будуть розглянуті на наступному засіданні секції містобудівної ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-