У Києві створили робочу групу щодо ситуації навколо будівлі театру на Подолі

У Києві створили робочу групу щодо ситуації навколо будівлі театру на Подолі

Укрінформ
Столична влада утворила робочу групу щодо врегулювання ситуації навколо будівлі театру на Подолі, до складу якої увійшли 19 осіб.

Про це під час брифінгу розповів керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулого тижня при Департаменті містобудування та архітектури утворено робочу групу стосовно врегулювання ситуації навколо будівлі театру на Подолі. До цієї групи за результатами переговорів увійшло 19 осіб. Окрім представників театру, інвестора та адміністрації, туди увійшли представники громадських та професійних організації", - сказав Бондаренко.

Він зазначив, що при формуванні робочої групи місто врахувало побажання всіх учасників процесу. "Ми чекаємо від робочої групи професійні та неупереджені рішення, які мають відповідати декільком чітким критеріям: органічний вигляд театру в середовищі Андріївського узвозу; дотримання норм чинного законодавства; ефективність використання коштів киян", - зауважив столичний чиновник.

"Допоки кияни не схвалять вигляд цієї будівлі, вона в експлуатацію введена не буде", - наголосив Бондаренко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-