Детальний план території селища Биківня визнали законним - КМДА

Детальний план території селища Биківня визнали законним - КМДА

Укрінформ
Окружний адміністративний суд міста Київ 6 березня відмовив у задоволенні позову про скасування Детального плану території селища Биківня у Деснянському районі Києва.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Детальний план території було прийнято Київрадою як із метою виділення землі родинам загиблих учасників АТО, сім'ям Героїв Небесної Сотні, паралімпійцям і афганцям, так і для розвитку села Биківня. На жаль, окремими політиками ця ситуація була використана для прикриття власних політичних амбіцій. І з цією ж метою було використано громадян - мешканців селища. Сьогодні суд поставив крапку. Детальний план території законний. Ми доклали максимум зусиль, аби захистити інтереси тих, хто цього потребує. Вітаю усіх із перемогою", - повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

У КМДА нагадали, що 14 квітня 2016 року депутати Київської міської ради підтримали проект рішення «Про затвердження детального плану території селища Биківня у Деснянському районі м. Києва». За рішення проголосували 87 депутатів.

Громадське обговорення проекту детального плану території селища Биківня тривали з 17 серпня до 24 вересня 2015 року, під час яких мешканці надали 107 письмових пропозицій та зауважень. Після їхнього розгляду КО «Інститут Генерального плану м. Києва» розробив новий варіант детального плану, в якому докорінно змінено основні рішення та показники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-