На Майдані Незалежності вшанували пам'ять Шухевича та Чернявського

На Майдані Незалежності вшанували пам'ять Шухевича та Чернявського

Укрінформ
На Майдані Незалежності вшанували пам'ять героя видатного українського політичного і державного діяча - головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича, а також першого загиблого внаслідок бойових дій на Сході України - Дмитра Чернявського.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Мітинг - реквієм «Генерал та його воїни» відбувся з ініціативи Всеукраїнського об'єднання «Свобода» з нагоди  67-річниці від загибелі Шухевича та 25-річчя з дня народження Чернявського.

Вшанувати пам'ять загиблих героїв на Майдані зібралися близько 100 людей. Деякі з них тримали в руках прапори з написами ВО «Свобода», «Сокіл», Студентська «Свобода».

Почали захід із панахиди за Шухевичем, Чернявським  та всіма загиблими у боротьбі з ворогом України. Далі - з промовами виступили заступник лідера всеукраїнської партії «Свобода» Юрій Сиротюк, народний депутат України Андрій Іллєнко, друг загиблого Чернявського та інші.

Окрім того, сьогодні о 19.00 біля Церкви Святого Миколая на Аскольдовій могилі у Києві відбудеться молебень за всіма загиблими українськими воїнами. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-