Поліція розкрила подробиці збройного викрадення маршрутки на Троєщині

Поліція розкрила подробиці збройного викрадення маршрутки на Троєщині

Фото
Укрінформ
У Києві поліцейські розшукують чоловіка, який викрав маршрутку та при втечі застосував зброю. У результаті один перехожий отримав поранення в ногу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Подія сталася у Дніпровському районі Києва. Попередньо встановлено, що спочатку патрульним повідомили про підозрілого чоловіка із великим рюкзаком. Коли правоохоронці наблизилися, він кинув сумку і дворами багатоповерхівок побіг на вулицю Малишка. Там зловмисник забіг у маршрутне таксі, пригрозив водієві зброєю і наказав їхати. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних, які почали його переслідування. У цей момент водій і пасажири вибігли на вулицю", - зазначається у повідомленні.

Після цього зловмисник сів за кермо і поїхав. При цьому він продовжував стріляти у патрульних.

"Правоохоронці, відповідно до Закону України "Про Національну поліцію", застосували у відповідь табельну вогнепальну зброю для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження. Дорогою зловмисник зіткнувся із легковим автомобілем, але продовжив рух. Невдовзі зупинився у приватному секторі, кинув маршрутку і почав втікати", - пояснюють у Нацполіції Києва.

Також повідомляється, що на станції міської електрички втікач поранив у ногу працівника поліції, котрий намагався його затримати.

"Нині правопорушник ховається у приватному секторі. На його пошуки задіяли працівників територіального управління поліції, спецпідрозділ та кінологів. Інформація про потерпілих і всі обставини події уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-