Перехожі затримали в Києві грабіжника - поліція

Перехожі затримали в Києві грабіжника - поліція

Укрінформ
Свідки пограбування в Києві схопили зловмисника, який вирвав сумку з рук чоловіка та намагався втекти, люди тримали його до приїзду поліцейських. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Близько 20-ї години працівники Шевченківського управління поліції отримали інформацію про грабіж, що стався біля будинку на вулиці Салютній. Невідомий вирвав із рук перехожого сумку і намагався втекти, але його затримали небайдужі перехожі", - йдеться у повідомленні.

На місці події правоохоронці з’ясували особу зловмисника. 

"Це киянин, 1985 р.н., який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні правопорушення. Сумку з документами та п’ятьма тисячами гривень повернули власникові, а зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - зазначають правоохоронці.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. 

"Чоловікові, який додатково перевіряється на причетність до інших злочинів, загрожує до шести років позбавлення волі", - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-