У Києві знову відкриють піцерію ветеранів АТО

У Києві знову відкриють піцерію ветеранів АТО

Укрінформ
У Києві в суботу, 28 січня, знову відкриється піцерія Pizza Veterano, в якій весь персонал - ветерани війни на Донбасі. У листопаді минулого року заклад припинив роботу через діловий конфлікт. Працюватиме піцерія за новою адресою: вулиця Софіївська 8, поруч з Майданом Незалежності.

Про це написав учасник АТО, засновник піцерії Pizza Veterano Леонід Остальцев у Fаcebook.

"Відкриття в Києві заплановане на суботу, о 16:00!  Нарешті я можу трохи видихнути та оголосити про очікуване відкриття! Це було неймовірно тяжко і виснажливо, але дуже цікаво, круто і результативно. Мені здається, що я втілив те, про що почав мріяти після відкриття проекту на Бессарабці. Я дуже сильно хотів відкрити найкрутіший ветеранський заклад в Україні. Такий заклад, який би показував ветеранів, їх стиль життя, їх вміння досягати поставленої мети та вміння створювати щось нове... Я неймовірно щасливий не стільки через те, що відкриваюсь, а тому, що в мене вийшло. Адже якщо в мене, "оленя", вийшло, то й у вас, пацани, вийде 100%! Тільки треба постійно пробувати й не сидіти на місці!" - написав Остальцев. 

Він також подякував усім, хто був дотичним до процесу відкриття піцерії, хто вболівав за долю Pizza Veterano в соц. мережах та поза ними. 

"Ми будемо раді бачити усіх і кожного! Вас чекатимуть цікаві коктейлі від Богдана Чабана (ветерана з Маріуполя), а також Ваша улюблена піца. Смачна. Гаряча. Українська!" - написав  Остальцев. 

Столична піцерія Pizza Veterano відкрилася близько року тому в підземному ТЦ Метроград, звідки з'їхала 20 листопада 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-