У Києві єдиний е-квиток може з’явитися цього року

У Києві єдиний е-квиток може з’явитися цього року

Укрінформ
Завдяки впровадженню єдиного електронного квитка в 2017 році вдасться підвищити безпеку на дорозі, максимально оптимізувати маршрути, більш ефективно боротися з корупцією та виведенням коштів з "тіні".

Про це повідомив генеральний директор комунального підприємства "Київпастранс" Дмитро Левченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Верховна Рада ухвалила закон про е-квиток 265 голосами "за"! Впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті – важливий крок для розвитку транспортної системи Києва та приведення її до європейських стандартів. Впевнений, що разом із київською міською владою ми реалізуємо проект вже в цьому році", - написав Левченко.

За його словами, завдяки впровадженню єдиного електронного квитка в 2017 році можна буде підвищити безпеку на дорозі, максимально оптимізувати маршрути, більш ефективно боротися з корупцією та виведенням коштів з "тіні", вести облік реального пасажиропотоку та впроваджувати зручні способи оплати за проїзд (карткою, через мобільний додаток тощо).

"Таким чином ми не лише підвищимо комфорт для пасажирів та наблизимо нашу транспортну систему до європейських стандартів, але й значно збільшимо надходження до бюджету міста. Це надзвичайно важлива подія і для міста, і для країни!", - додав Левченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-