Подробиці вибуху в одному з під’їздів Києва: гранату поклали для догхантера

Подробиці вибуху в одному з під’їздів Києва: гранату поклали для догхантера

Укрінформ
У Дніпровському районі Києва в поштовій скриньці здетонувала ручна граната, так звана "лимонка".

Граната лежала в поштовій скриньці брата відомого київського догхантера Олексія Святогора, який також прописаний по цьому адресу, передає канал "112 Україна".

Євген Святогор каже, що впав відразу після того, як відкрив ящик.

"Почув звук, схожий на петарду. Дуже різко відчинилися дверцята, я побачив відірвану нитку, присів і почав відходити від ящика. У той момент пролунав вибух. Від вибуху мене оглушило на пару хвилин", - розповів Євген Святогор.

Потерпілий відбувся синцями та саднами, від госпіталізації відмовився.

Як повідомлялося, вибух стався в під'їзді на вулиці Луначарського ввечері 12 січня. На місці події правоохоронці встановили, що місцевий житель 1978 року народження вирішив перевірити поштову скриньку. Коли він його відкрив, то почув підозрілий звук і впав.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Слідчі кваліфікують подію як замах на вбивство (ст. 15 год. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Поліція встановлює обставини події.

Сам же Олексій Святогор - один з найжорстокіших та найцинічніших вбивць тварин у Києві. У нього є багато сторінок в різних соціальних мережах, де він постійно доповідає про свої "успіхи" і попутно криє матами та образами тих, хто вважає його "діяльність" аморальною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-