У двох київських супермаркетах шукали вибухівку

У двох київських супермаркетах шукали вибухівку

Укрінформ
У Києві через повідомлення про замінування супермаркетів поліція евакуювала близько 800 осіб. Під час перевірки магазинів, яку проводили правоохоронці в Оболонському та Голосіївському районах, жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин не виявили. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Повідомлення про замінування надійшло на електронну адресу Головного управління Національної поліції у місті Києві. У листі «мінер» інформував, що в одному з двох супермаркетів відомої мережі закладена вибухівка". - йдеться у повідомленні.

За вказаними адресами терміново прибули слідчо-оперативні групи районних управлінь поліції, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники та лікарі.

Загалом правоохоронці евакуювали близько 800 осіб: це - відвідувачі та працівники магазинів.

Фахівці профільних служб обстежили приміщення супермаркетів та прилеглу до них територію – жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин не виявили.

Відомості про подію внесені до Журналів єдиного обліку Оболонського та Голосіївського управлінь поліції. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності, згідно зі ст. 259 Кримінального кодексу України, правопорушникові загрожує до шести років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-