Поліція Києва таки витягла з квартири «неадекватного» озброєного чоловіка

Поліція Києва таки витягла з квартири «неадекватного» озброєного чоловіка

Укрінформ
У Києві на Оболоні поліція успішно провела операцію із затримання зловмисника, який зачинився у власній квартирі та поводився неадекватно.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"У квартирі, крім зловмисника, який погрожував підірвати гранату, перебували ще троє осіб та собака бійцівської породи. До процесу переговорів долучили рідних нападника та поліцейського психолога. Поліцейські спрацювали злагоджено і професійно, працівники КОРДу таки потрапили у помешкання і затримали зловмисника. Лікарі на місці надали йому першу медичну допомогу та в супроводі правоохоронців доставили в лікарню", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Зазначається, що в помешканні проводиться огляд, усі речі, що матимуть цінність для слідства, вилучать і направлять на проведення експертизи.

Хуліганом виявився місцевий житель, 1989 року народження, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, хуліганство та грабіж. Його дії слідчі кваліфікують за  ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні від киянина надійшло повідомлення про те, що у ліфті багатоповерхівки невідомий вдарив його пістолетом по голові і, нічого не забравши, втік. Під час пошуків зловмисника та спроби його затримання патрульні змушені були застосувати табельну вогнепальну зброю, а відтак поранили його. Після цього хуліган зачинився у власній квартирі і поводився неадекватно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-