У Києві шукали бомбу в супермаркеті

У Києві шукали бомбу в супермаркеті

Укрінформ
Правоохоронці Шевченківського району Києва розшукують псевдомінера, який повідомив про замінування супермаркету по вулиці Щербаківського.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва 

"До Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Щербаківського замінований супермаркет. На місце події відразу виїхали слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, рятувальники та лікарі. Спеціалісти ретельно обстежили приміщення магазину та прилеглу територію: будь-яких вибухонебезпечних і підозрілих предметів не виявлено", - йдеться у повідомленні.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання зловмисника, який повідомив про замінування супермаркету. Санкція статті передбачає до шести років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-