У Києві засяяли вогні головної ялинки країни

У Києві засяяли вогні головної ялинки країни

Фото
Укрінформ
На Софійській площі у Києві засяяли вогні на головній ялинці України.

Участь в урочистостях узяли Київський міський голова Віталій Кличко та дружина Президента Марина Порошенко зі своїми молодшими дітьми, повідомляє кореспондент Укрінформу.

У своїх вітальних словах мер та перша леді поздоровили українців з Днем Святого Миколая й прийдешніми новорічними і різдвяними святами.

"У цей прекрасний грудневий вечір розпочинається світла і радісна пора новорічно-різдвяних свят. Це - час, коли кожен з нас очікує на диво, а всі ми об'єднані вірою у добро", - зазначила Марина Порошенко.

Вона підкреслила, що 2016 рік, який вже добігає кінця, був багатим на чудові події, що "внесли в наші серця віру в єдність і національну гідність". Серед них дружина Президента назвала перемогу Джамали на пісенному конкурсі "Євробачення", успішний виступ українських паралімпійців на Іграх у Ріо-де-Жанейро, а також святкування 25-ї річниці незалежності України й відзначення ювілею створення Збройних сил.

"Вірю, що новорічні побажання, як і молитва, сильніші у колі великої української родини. Давайте всі разом, взявшись за руки, побажаємо в новому 2017 році нашій рідній Україні єдності й процвітання, а всім українцям - добра й миру. Нехай Бог береже всіх нас!", - сказала  перша леді.

Цьогорічна ялинка до столиці приїхала з Івано-Франківщини, її довжина сягає 26 метрів, а вік - 86 років.

Новорічну красуню прикрашають 1000 яворівських дерев'яних іграшок у вигляді пташок, янголяток й інших святкових персонажів, а також 3 км гірлянд. Основним кольором ялинкових вогників цього року став жовтий.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-