У Києві біля торгового центру сталася стрілянина

У Києві біля торгового центру сталася стрілянина

Укрінформ
Столичні правоохоронці розшукують зловмисників, які на парковці торгового центру на Оболоні зі зброї, схожої на травматичну, стріляли в чоловіка, потім викрали із салону іномарки барсетку з п'ятьма тисячами гривень та втекли на автомобілі "Мерседес" сірого кольору.

Про це інформує прес-служба поліції Києва.

"До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від перехожих про те, що на парковці двоє невідомих чоловіків стріляли по автомобілю "Хюндай", забрали щось у водія та втекли", - йдеться у повідомленні.

На момент прибуття слідчо-оперативної групи потерпілого з вогнепальними пораненнями руки, шиї та голови забрала "швидка". Наразі він перебуває під наглядом лікарів.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці спілкуються зі свідками та очевидцями події. Поліцейські також перевіряють прилеглу до місця події території на наявність камер відеоспостереження.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Оперативно-розшукові заходи спрямовані на встановлення та затримання осіб, причетних до тяжкого злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-