Київський ЦУМ відкрили в тестовому режимі

Київський ЦУМ відкрили в тестовому режимі

Фото
Укрінформ
Київський ЦУМ частково відкрили після чотирирічної реконструкції.

 З 27 листопада один з найбільших магазинів столиці працює в тестовому режимі, урочисте відкриття заплановане на 3 грудня. Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в адміністрації ЦУМу.

"Урочисте відкриття буде 3 грудня, і в ніч на 4 грудня ми також працюватимемо для вас", - зазначили в адміністрації.

Наразі працюють п'ять поверхів із семи, однак ще не всі магазини відкриті. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, загальне враження - це магазин для багатих, або дуже багатих. Так, на першому поверсі  вражають цінами сумки: від 16 тисяч гривень і вище, фірми Michael Kors, Valentino. Шкіряні рукавички фірми Coccinelle можна придбати за 4 490 гривень. Гумові напівчобітки дещо демократичніші: до 3 тисяч гривень.

Інтригує на першому поверсі "Кімната мрій", але, як виявилося, це звичайний маркетинговий хід - це буде ювелірний відділ, де кожна жінка "зможе приміряти свою мрію на себе".

В ЦУМі, крім відомих зарубіжних брендів, представлені й товари українських дизайнерів, зокрема, VOZIANOV.

Втім, вітчизняних шкарпеток тощо тут шукати не варто. Не буде і продуктового супермаркету, про що говорили на початку реконструкції магазину. Обіцяють у 2017 році відкрити Good Wine.

Відвідувачам натомість пропонують ательє і ремонт взуття, бюро знахідок, хімчистку, а також персональний шопінг, салон краси.

Магазин позиціонують як "формат відкритого простору", відвідувачів зустрічає слоган: "Відкрийте для себе надзвичайний магазин".

Фото: Овсяннікова Юлія, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-