У Києві з банківських скриньок винесли $38 тисяч і золотий злиток

У Києві з банківських скриньок винесли $38 тисяч і золотий злиток

Укрінформ
До Дніпровського управління поліції надійшли повідомлення про зникнення особистих заощаджень із сейфів-скриньок банку. Проводиться розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Перша потерпіла - 31-річна киянка, звернулася до поліції та розповіла, що орендує сейф у фінансовій установі уже кілька місяців і періодично навідується та перевіряє свої заощадження. Цього разу жінка виявила відсутність всіх коштів - 13 тисяч доларів США. За півгодини звернулася друга потерпіла - 42-річна мешканка столиці. Їй зателефонували із банку, сказали, що в них технічні проблеми та попросили перевірити вміст її скриньки. Жінка приїхала та виявила відсутність 25 тисяч доларів США та золотого злитку вагою 100 грамів», - йдеться у повідомленні.

Слідчим відділом відомості про кожну подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а відтак розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-розшукові дії щодо встановлення та затримання зловмисника. Згідно законодавства, йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Як повідомляв Укрінформ, на минулому тижні у Києві з двох банківських скриньок викрали близько 200 тисяч гривень, 10 тисяч доларів США та 25 мобільних телефонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-