На бульварі Лепсе банда викрала чоловіка

На бульварі Лепсе банда викрала чоловіка

Укрінформ
У середу, 12 жовтня, ввечері у Солом`янському районі Києва невідомі викрали чоловіка. Правоохоронці встановлюють усі подробиці інциденту.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

"До Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки: неподалік продуктового магазину по бульвару Івана Лепсе семеро осіб в чорному одязі побили перехожого, взяли його під руки та посадили у автомобіль "Фольксваген" білого кольору", - йдеться в публікації.

Як зазначається, на місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили ще одного свідка злочину. Чоловік повідомив слідству: розмовляв по мобільному телефону і побачив, як група осіб вийшли з автомобілів срібного кольору "Ford transit" та "Chevrolet Epica", почали бити хлопця, а потім потягнули його до автомобіля "Ford transit" та силою заштовхали всередину.

Слідчим відділом Солом'янського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення місцезнаходження чоловіка та затримання осіб, причетних до його побиття і зникнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-