Розенко звільнив усіх керівників служби зайнятості аж до обласних

Розенко звільнив усіх керівників служби зайнятості аж до обласних

Укрінформ
У Державній службі зайнятості звільнено все керівництво, включаючи обласний рівень.

Про це міністр соціальної політики Павло Розенко написав на своїй сторінці у Фейсбуці

"Оголосив про звільнення усіх керівників Державної служби зайнятості. Як центрального апарату, так і керівників обласних підрозділів", - написав він.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, під час наради за участю представників центрального апарату та територіальних підрозділів Держслужби щодо реформування ДСЗ Розенко заявив, що розраховує на ухвалення вже у жовтні розробленого Мінсоцполітики законопроекту, завдяки чому вже з 1 січня 2016 року в нашій державі запрацює Національне агентство зайнятості.

"На початку жовтня цей законопроект має бути внесений до Верховної Ради, а з 1 січня 2016 року має запрацювати нове Національне агентство зайнятості", - сказав міністр.

Читайте також: Місія ООН порадить, як реформувати службу зайнятості

За його словами, проект закону підготовлений заради того, аби здійснити масштабну реформу в сфері зайнятості. "Завдання зазначеної реформи - не лише змінити назву Державна служба зайнятості на Національне агентство зайнятості, а й принципово реформувати службу зайнятості та посилити її інституційну спроможність", - пояснив Розенко.

Нагадаємо, 19 липня Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк анонсував створення Національного агентства зайнятості.

11 вересня голова ДСЗ Ярослав Кашуба був затриманий правоохоронними органами під час отримання хабара у розмірі понад 600 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-