Як вибрати ідеальний режим догляду за шкірою: ґайд з продуктів The Ordinary

Як вибрати ідеальний режим догляду за шкірою: ґайд з продуктів The Ordinary

Укрінформ
Подаємо в статті добірку популярних засобів The Ordinary - доступної та якісної косметики, яка об’єднує наукові досягнення та силу природи

За допомогою найкращих компонентів, передових технологій і сучасних досліджень творці бренду подарували світу ефективні продукти. Особливий попит мають сироватки завдяки своїй функціональності та помітному результату. Важливо, що компанія не проводить тестування на тваринах. Дізнатися про продукцію більше та підібрати відповідний догляд ви можете за посиланням https://eva.ua/brnd-174386/. Гіпермаркет краси EVA пропонує величезний вибір!

Зволожувальна сироватка Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration

Простий, але ефективний засіб максимально зволожує шкіру. Молекули концентрованої гіалуронової кислоти трьох розмірів проникають глибоко та перешкоджають випаровуванню вологи. Сироватка має науково обґрунтовану формулу, робить шкіру пружною і гладенькою, бореться з недосконалостями. Продукт підходить для всіх типів шкіри, рекомендується для сухої і тьмяної.

Пілінг AHA 30% + BHA 2%

AHA-кислоти видаляють омертвілі клітини, роблять шкіру світлішою і рівнішою. BHA-кислоти підсилюють відлущувальний ефект і допомагають очистити забиті пори. Комбінація 30% AHA та 2% BHA забезпечує активне відлущування, допомагає боротися з помітними плямами та повертає шкірі осяйність. Пілінг покращує зовнішній вигляд обличчя та зменшує видимість дрібних зморщок за тривалого використання. Продукт рекомендується для шкіри, схильної до акне та з потребою в ексфоліації. Він усуває запалення та розгладжує текстуру.

Увага: пілінг не підходить для дуже чутливої шкіри.

Сироватка для проблемної шкіри Niacinamide 10% + Zinc 1%

Легка сироватка з високою концентрацією вітамінів і мінералів освітлює плями та вирівнює тон шкіри. Цинк регулює вироблення себуму (основної причини забитих пор і акне), допомагає зменшити кількість недосконалостей, зробити шкіру чистішою і здоровішою. Продукт рекомендується для шкіри, схильної до акне, комедонів і висипів.

Антивікова сироватка Buffet + Copper Peptides 1%

Сироватка містить 1% мідних пептидів, які стимулюють утворення здорових клітин і допомагають шкірі відновитися після стресу та недостатнього догляду. Комплекс пробіотиків працює на підтримання клітинних функцій, а 11 амінокислот і гіалуронова кислота підтягують шкіру та роблять її сяйною. Сироватка не містить спирту, олій і силікону. Продукт рекомендується для всіх типів шкіри, є ефективним у боротьбі з плямами та наслідками стресу.

Сироватка для зони навколо очей Caffeine Solution 5% + EGCG

Завдяки кофеїну, якого так потребує втомлена шкіра, сироватка зменшує темні кола та знімає набряклість повік, робить погляд відпочилим та осяйним. Всотуючи суміш кофеїну й катехіну, отриманого з листя зеленого чаю, шкіра навколо очей стає рівнішою, яскравішою і свіжішою. Продукт рекомендується для зони навколо очей з темними колами та іншими ознаками втоми.

Матеріал розміщено згідно пункту 3 статті 9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996 та Закону України №2849-IX від 31.03.2023 та на підставі Договору про надання послуг №1119І/2024 від 01.01.2024.

п.3 ст.9 Закону України №270/96-ВР від 03.07.1996: Інформаційний, авторський чи редакційний матеріал, в якому привертається увага до конкретної особи чи товару, який формує або підтримує обізнаність та інтерес глядачів (слухачів, читачів, користувачів) щодо цих особи чи товару та який розповсюджується за грошову чи іншу винагороду, повинен ідентифікуватися як реклама з дотриманням вимог цього Закону з використанням слова "реклама".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-