Документи для військово-лікарських комісій можна надсилати в електронній формі - МОЗ

Документи для військово-лікарських комісій можна надсилати в електронній формі - МОЗ

Укрінформ
У серпні Кабмін затвердив порядок електронного документообігу, а в жовтні – інструкцію з організації обліку особового складу в системі Міноборони, які унормували взаємодію засобами електронного зв’язку між усіма суб’єктами системи проходження військово-лікарської комісії (ВЛК).

Як повідомляє МОЗ, електронну систему документообігу вже розгорнуто у більшості військових частин, центрах комплектування, військових госпіталях і цивільних медзакладах, де поранені проходять ВЛК.

Через систему електронного документообігу заклади охорони здоров’я зможуть обмінюватися документами з військовими частинами й ТЦК, що суттєво пришвидшить процес проходження ВЛК, наголосили у відомстві.

Читайте також: Залужний, Умєров і Клименко доповіли Президенту про роботу ВЛК і військкоматів

Як пояснює міністерство, віднині документи про рішення ВЛК про відпустку або про непридатність за станом здоров’я медзаклад направлятиме до військової частини в електронному вигляді, після чого військовослужбовець може одразу їхати до центру комплектування за місцем проживання або відпустки. Своєю чергою, військова частина після опрацювання рішення ВЛК, надсилає відповідні документи для військовослужбовця безпосередньо до центру комплектування. Водночас за військовослужбовцем залишається можливість подати документи до військової частини особисто.

Як повідомляв Укрінформ, у військових поліклініках уже доступна електронна черга на військово-лікарську комісію для всіх військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-