Дитячі інкубатори та медобладнання: МОЗ отримало чергову партію гуманітарної допомоги

Дитячі інкубатори та медобладнання: МОЗ отримало чергову партію гуманітарної допомоги

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я отримало чергову партію гуманітарної допомоги, серед якої дитячі інкубатори та медичне обладнання.

Про це повідомила пресслужба МОЗ, передає Укрінформ.

«Ми щиро вдячні партнерам за допомогу нашій державі. Україна тримається попри всі зусилля ворога, у цьому велика заслуга всіх тих, хто нас щоденно підтримує», – зазначила заступниця міністра охорони здоров’я Марія Карчевич.

Інформується, що МОЗ отримало від міжнародних донорів та партнерів один автомобіль швидкої медичної допомоги, 25 палет медичного обладнання та дитячих інкубаторів, 14 палет медичного обладнання та медичних виробів, дві палети лікарських засобів, 78 палет дитячого харчування.

Повідомляється, що цього тижня гуманітарна допомога надійшла від агенції США з міжнародного розвитку USAID, Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини, організації Americares, благодійного проєкту Medical Life Lines, організації Direct Relief, компанії SMO UK Limited.

Читайте також: Лікарні шістьох областей отримали компʼютерні томографи, закуплені МОЗ спільно зі Світовим банком

Як повідомляв Укрінформ, до українських лікарень та медичних закладів освіти надійшли 42 генератори великої потужності – на 150-264 кВт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-