Джамала привітала учасників і гостей Євробачення

Джамала привітала учасників і гостей Євробачення

Укрінформ
Тисячі людей, які приїхали до України на Євробачення- 2017, зможуть побачити нашу країну на власні очі, дізнатися, які насправді українці.

Про це заявила у неділю переможниця Євробачення 2016 року Джамала під час офіційного відкриття Євробачення-2017 у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я рада, що тисячі людей приїхали до України і можуть побачити справжній Київ, справжню Україну на власні очі, а не з заголовків газет, зможуть побачити, які насправді українці, скуштувати українських страв», - зазначила Джамала, вітаючись із учасниками пісенного конкурсу і запрошуючи їх до України.

Окрім Джамали, сьогодні на урочистому відкритті виступлять Олег Скрипка, гурт "Друга ріка" та Руслана у супроводі Національного оркестру народних інструментів України. Потім в Євроклубі, на першому поверсі Конгресно-виставкового центру «Парковий» урочисте відкриття продовжиться вечіркою за участю цьогорічних конкурсантів Євробачення з чотирьох країн: Робіна Бенгтсона зі Швеції, Ісаї з Австралії, Натана Трента з Австрії та Ліндіти Халімі з Албанії.

Розпочали офіційну церемонію відкриття перша леді Марина Порошенко, Київський міський голова Віталій Кличко та супервайзер пісенного конкурсу “Євробачення” Йон Ола Санд.

Як відомо, півфінали Євробачення-2017 відбудуться у Міжнародному виставковому центрі 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-