У прокуратурі сказали, якого запобіжного заходу хочуть для Седюка

У прокуратурі сказали, якого запобіжного заходу хочуть для Седюка

Укрінформ
Київська місцева прокуратура №4 проситиме суд обрати для пранкера Віталія Седюка запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.  

Про це у коментарі Укрінформу повідомив співробітник прокуратури.

«Прокуратура в суді проситиме для Седюка запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання», -  зазначив працівник прокуратури.

За словами співрозмовника агентства, ч.1 статті 296, яку інкримінують Седюку, передбачає обмеження волі на термін до п'яти років. Тому прокуратура не може просити суд застосувати до нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про обрання такого запобіжного заходу прокуратура може клопотати в суді лише, коли санкція статті передбачає не обмеження волі, а позбавлення вола від п'яти років.

Судове засідання у справі Віталія Седюка відбудеться у Дніпровському районному суді м. Києва о 13.45.

Як повідомлялося, під час фіналу пісенного конкурсу Євробачення-2017, що проходив у Міжнародному виставковому центрі в Києві 13 травня, стався прикрий інцидент. Коли на сцені виступала переможниця Євробачення-2016 – Джамала (це була світова прем’єра її нової пісні I believe in U), на сцену вибіг чоловік із глядацької зали та частково оголився. Це було показано в прямому ефірі фінального шоу Євробачення. Менше ніж за 10 секунд охорона забрала цю людину зі сцени.

За інформацією правоохоронних органів, цей вчинок скоїв Віталій Седюк, який народився 14 листопада 1988 року. Він громадянин України, і для нього це вже не перша подібна витівка. Зокрема, Седюк відомий інцидентами з Мадонною у 2011 році, Віллом Смітом у 2012-му, а в 2013 році він навіть намагався отримати нагороду Grammy замість співачки Адель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-