До Києва приїхали коментатори Євробачення

До Києва приїхали коментатори Євробачення

Укрінформ
У Міжнародному виставковому центрі за день до першого півфіналу Євробачення-2017 близько сотні коментаторів з різних країн пройшли перший  з трьох інструктажів.

 Про це повідомляється на сайті Eurovision.ua.

"Деякі країни, наприклад Молдова, не мають своїх коментаторів, тому на зустріч завітали керівники делегацій. Не мають своїх конкурсантів, але транслюють ефіри США та Японія", - зазначають організатори.

Інструктаж для коментаторів розпочав виконавчий директор пісенного конкурсу Йон Ола Санд. Супервайзер Євробачення назвав їх найважливішими людьми: "Немає різниці, що відбувається на сцені, якщо коментатори не пояснять і не перекладуть, додавши національного колориту, глядачеві буде нецікаво". 

Привітав гостей в Україні і запросив святкувати різноманіття виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак. Він пообіцяв присутнім: "На вас чекає чимало цікавого – три конкурсні дні та тиждень яскравих подій".

Керівник з технічних питань Аксель Екблад пояснив коментаторам особливості роботи на локації, показав, на якій апаратурі вони працюватимуть.  

Завітала на інструктаж і  українська теле- і радіоведуча  Тетяна Терехова. Саме вона разом з Тімуром Мірошніченком попередні шість років поспіль були голосами європейського конкурсу для українців. У зв’язку з тим, що Тімур на Євробаченні-2017 працюватиме в грін-румі, де конкурсанти після виступів чекатимуть оцінок журі, організатори обрали нового коментатора – досвідченого журналіста Андрія Городиського.

Як повідомлялося, півфінали Євробачення-2017 транслюватимуться у прямому ефірі 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Кожному з ефірів передує по дві репетиції, на які також можна придбати квитки. Головною ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-