Стало відомо, хто відкриє перший фінал Євробачення

Стало відомо, хто відкриє перший фінал Євробачення

Укрінформ
Перший півфінал на головній сцені пісенного конкурсу Євробачення-2017 відкриє український співак MONATIK.

Про це повідомляє сайт Eurovision.ua 

"За традицією перший півфінал 9 травня має відкривати минулорічний переможець, але цього року організатори підготували для глядачів багато сюрпризів, одним з яких став виступ найперспективнішого мультиартиста Монатіка, який працює в жанрах pop, new disco, indie pop, synthpop", - йдеться у повідомленні.

Спеціально для відкриття Євробачення-2017 співак виконає трек "Кружит" англійською мовою, щоб глядачі з усієї Європи змогли почути та зрозуміти унікального українського артиста.

"Шоу, яке продемонструє MONATIK на дуже високому технічному рівні, фірмові танцювальні постановки та хітові нотки пісні "Кружит" (в англ. версії – "Spinning") нікого не залишать байдужим та змусять  танцювати усіх глядачів МВЦ", - повідомили організатори.

Зазначається що MONATIK за останні роки здійснив справжній прорив в українській музичній індустрії, саме тому організатори доручили йому таку урочисту місію – відкривати пісенний конкурс Євробачення-2017 у Києві.

MONATIK – мультиартист: співак, композитор, автор, музикант та саунд-продюсер. У листопаді 2015 року артист отримав нагороду "Прорив року" за версією музичної премії M1 Music Awards. Також M1 Music Awards визнали MonatikChilibiSound найкращою студією саундпродакшену у 2015 році. А у лютому 2016 співак отримав одразу дві статуетки Національної музичної премії в YUNA: у категоріях "Найкращий відеокліп" до пісні "Кружит" та "Найкращий альбом 2016" – за диск "Звучит". Дебютний відео кліп "Выходной" був представлений у конкурсній програмі Berlin Music Video Awards 2017. 

Як повідомлялося, півфінали Євробачення-2017 транслюватимуться у прямому ефірі 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Кожному з ефірів передує по дві репетиції, на які також можна придбати квитки. Головною ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-