У Києві завершилася церемонія червоної доріжки для учасників Євробачення

У Києві завершилася церемонія червоної доріжки для учасників Євробачення

Укрінформ
Делегації країн-учасниць пісенного конкурсу Євробачення-2017 завершили крокувати червоною доріжкою у центрі Києва.

Конкурсанти зі своїми делегаціями виходили на доріжку за абеткою відповідно до першої літери у назві їхньої країни, повідомляє кореспондент Укрінформу

У цьому зв’язку першою на доріжку ступила делегація Албанії, а українська делегація — однією з останніх.

У середньому кожен конкурсант перебував на червоній доріжці близько 40 хвилин. Учасники Євробачення спілкувалися з трьома парами ведучих, фотографувалися, розмовляли зі ЗМІ та фанами.

Пройшовши доріжкою, делегації сідали в авто і їхали до Конгресно-виставкового центру (КВЦ) "Парковий", де нині розмістилася одна з трьох офіційних локацій конкурсу - Євроклуб. На даху “Паркового” конкурсанти урочисто піднімали свої прапори. Національні стяги кожної з країн-учасниць у небо піднімали повітряні кульки, розмальовані намистинами за стилем офіційного логотипу Євробачення.

Після “червоної доріжки” делегації вирушають до Євроклубу, де розпочнеться офіційна церемонія відкриття Євробачення. Під час урочистостей виступлять перша леді Марина Порошенко, Київський міський голова Віталій Кличко та виконавчий директор пісенного конкурсу “Євробачення” Йон Ола Санд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-