Євробачення: учасники з України, Грузії та Латвії роздали автографи

Євробачення: учасники з України, Грузії та Латвії роздали автографи

Фото
Укрінформ
Артисти, учасники пісенного конкурсу Євробачення-2017 від України - O.Torvald, від Грузії - Тамара Гачечіладзе та від Латвії - гурт Triana Park провели автограф-сесію у ТЦ "Гулівер" та поспілкувалися з фанатами.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Кілька десятків фанатів зібралися у ТЦ "Гулівер", аби отримати автографи улюблених артистів та поставити запитання про їхнє життя і творчість. Шанувальників цікавило, чи бажають артисти перемоги один одному, як минули їхні перші репетиції на сцені Євробачення-2017, що хотіли б змінити в правилах Євробачення тощо. 

На деякі запитання артисти відповідали жартома,  на деякі - серйозно. Зокрема, зізналися, що  задоволені проведеною репетицією на сцені Євробачення-2017. "Сцена, звук - усе там круто", - сказала представниця Грузії Тамара Гачечіладзе. Відповідаючи на запитання про очікування від конкурсу, вона підкреслила, що у першу чергу хотіла б, аби її країна пишалася її виступом на Євробаченні.

"Треба зберегти віру. В Грузії та Україні непроста ситуація. Тому треба зберігати віру. Так звучить і моя пісня", - зазначила Тамара Гачечіладзе.

Учасники Євробачення з Латвії також залишилися задоволеними репетицією. Крім того, вони висловили побажання, аби конкурс Євробачення був автономний і неполітизований.

Фанати, які ставили запитання, зробили фото з артистами, отримали автографи, а також подарунки від виконавців-учасників Євробачення-2017 з Грузії, України та Латвії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-