Гід Євробаченням:  Що? Де? Коли?

Гід Євробаченням: Що? Де? Коли?

Афіша
Укрінформ
Тиждень Євробачення у Києві обіцяє бути дуже насиченим. Щоб легше орієнтуватися у просторово-часовому вимірі подій Євробачення-2017, ми підготували цю афішу.

Очевидно, що екскурсію київським Євробаченням варто починати з офіційних фан-зон конкурсу.

Eurovision Village

Що цікавого: На території містечка розташується друга за розмірами сцена після сцени в МВЦ. На ній виступатимуть як конкурсанти Євробачення-2017, так і місцеві виконавці, а також будуть представлені різноманітні творчі проекти.

У Eurovision Village розташуються лаунж-зони, фуд-корд, сцена, зони для глядачів та зони з активностями від офіційних спонсорів пісенного конкурсу. Будуть також інтерактивні зони та інформаційні точки.

Коли: щодня з 12:00 до 22:00 з 4 по 14 травня

Де: Хрещатик від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького

Скільки: безкоштовно

Більше інформації: Facebook

Euroclub

Що цікавого: Євроклуб – це місце проведення афтепаті після Церемонії Відкриття, півфіналів та фіналу, офіційні вечірки іноземних делегацій, виступи артистів Євробачення.

Вдень – Euro Fan Cafe (11:00 – 20:00), вночі – Euroclub (20:00 – 04:00). У межах денної програми тут пройдуть фан-зустрічі з артистами, спілкування з іноземними делегатами, конкурси для фанатів. А щовечора у Euroclub можна буде поринути в атмосферу яскравих вечірок. Також плануються виступи артистів, що не пройшли до фіналів Євробачення у своїх країнах.

Коли: з 1 по 14 травня

Де: Паркова дорога, 16а

Скільки: Вхід до Euro Fan Cafe вільний, вхідний квиток на вечірки обійдеться у 1500 грн

Більше інформації: Facebook 

Не менш цікавими є й неофіційні фан-зони.

Фан-зона на Софії

Що цікавого: Фан-зона на Софії об’єднує на своїй сцені сучасних українських зірок шоу-бізнесу. Тут виступають улюблені українські виконавці, а між концертами відбувається показ коротких атмосферних роликів, присвячених українській культурі, традиціям, народним звичаям від їх витоків до сучасності від Film.ua. На локації також є зона відпочинку, фуд-зона та сувенірний відділ, сцена, зона активностей, інфоцентр, фотозони.

Коли: щодня з 10:00 до 22:00 з 30 квітня по 14 травня

Де: Софійська площа

Скільки: безкоштовно

Більше інформації: Facebook 

Фан-зона на Троїцькій площі

Що цікавого: На Троїцькій площі розгорнулося справжнє арт-місто. Тут розташували концертну сцену, дитячу зону, зону майстер-класів, зону виставок-продажів, інформаційну зону.

Концерти тут проходитимуть 30 квітня, 2, 7, 9 і 14 травня – о 16:00 та 10 й 12 травня – о 19:00. Після концертів проводитимуться Meet&Greet з артистами, що передбачає спілкування, автограф-сесію та фото-сесію з улюбленими виконавцями.

Коли: 30 квітня – 14 травня

Де: Троїцька площа

Скільки: безкоштовно

Більше інформації: Facebook 

«Євробачення: Ретроспектива» на Поштовій площі

Що цікавого: На Поштовій площі проходить фестиваль-караоке, що ознайомить гостей з історією Євробачення. Всі охочі можуть взяти участь у караоке-конкурсі.

Коли: 1-14 травня

Мультимедійна програма 10:00 – 19:00

Караоке-конкурс з призами 19:00 – 22:00

Де: Поштова площа

Скільки: безкоштовно

Більше інформації: Facebook 

Feel Ukraine на Контрактовій площі

Що цікавого: Розважальна зона «Feel Ukraine» представляє собою фестиваль «Open Podil 2017». Тут організовано кілька тематичних зон – Mainstage zone, де розташовано головну сцену, Market zone – зона фудкортів, Children Zone – дитяча зона та Fair zone, або Толока, – місце встановлення сувенірних лавок, з майданчиком для проведення конкурсів, флешмобів, виступів, дефіле, спортивних заходів.

Коли: 29 квітня – 14 травня

Де: Контрактова площа

Скільки: Безкоштовно

Більше інформації: Facebook 

KYIV ART FORT 2017

Що цікавого: На території музею «Київська Фортеця» проходить культурно-соціальний проект «KYIV ART FORT 2017. Пленер сучасного мистецтва». Протягом 15 днів просто неба презентуватимуть масштабну експозицію з художніх проектів провідних українських митців. На відвідувачів чекає насичена програма, цікава і дорослим, і дітям: виставки, презентації, екскурсії, майстер-класи, творчі зустрічі.

Коли: щодня з 11:00 до 20:00 з 30 квітня по 14 травня

Де: музей «Київська фортеця» ( вул. Госпітальна, 24а)

Скільки: безкоштовно

Більше інформації: Facebook 

Kyiv Lights Festival

Що цікавого: Це перший міжнародний фестиваль світла і медіа-мистецтва в Києві. Яскраві і барвисті світлові скульптури та інсталяції, проекції на будівлі і дерева, світлові шоу, шоу дронів перетворять місто на відкриту арт-галерею та створять незабутню атмосферу. Ключовою подією фестивалю стане міжнародний конкурс відеомапінгу та віджеїнгу.

Коли: 12-14 травня

Де: основна локація – будівля Річкового порту на Поштовій площі

Скільки: безкоштовно

Більше інформації: Facebook 

Kyiv Art Week

Що цікавого: На інтернаціональному фестивалі сучасного мистецтва «Kyiv Art Week» ви матимете змогу побачити роботи, що раніше не експонувалися в Україні. Світові зірки Рой Ліхтенштейн, Роберт Індіана, Хельмут Ньютон, Девід Хокні разом з сучасними українськими художниками Романом Мініним, Миколою Маценком, Зінаїдою Ліхачевою в рамках одного арт-заходу лише 4 дні в Києві!

Коли: 4-7 травня

Де: основна локація – комплекс «Торонто-Київ» (вул. Велика Васильківська, 100). Тут в рамках ярмарки KYIV ART FAIR 23 представлені галереї з 5 країн світу. Серед них - бразильський арт-простір Casa Nova Arte e Cultura Contemporânea, який є центром розвитку сучасної культури в Сан-Паулу, відомі галереї Гамрекелі Галерея (Грузія) і KWADRAT (Німеччина).

Скільки: 50 грн

Більше інформації: Facebook 

Фотопроект «Історія Євробачення»

Що цікавого: Фотопроект представляє найяскравіші моменти пісенного телевізійного конкурсу за його більш, ніж шестидесятирічну історію, а також незабутні виступи України на Євробаченні.

Окрім виставки, на фанатів «Євробачення» чекає ціла низка автограф-сесій із музикантами, які тим чи іншим чином пов`язані з конкурсом пісні. Це і учасники Національного відбору до «Євробачення» і учасники цьогорічного конкурсу.

Коли: до 18 травня

Де: ТРЦ «Gulliver»

Скільки: безкоштовно

Більше інформації можна знайти за посиланням.

Gastrovision на фестивалі вуличної їжі «Ulichnayaeda»

Що цікавого: Оскільки захід частково збігається з фіналом Євробачення, то організатори черпатимуть гастрономічне натхнення у країн-учасниць конкурсу, а темою стане Gastrovision.

Крім рекордного розмаїття їжі різних кухонь світу, на фестивалі буде багато розваг. Тут пройдуть майстер-класи для дітей і дорослих з орігамі та гончарної майстерності, буде організовано затишний кінотеатр, лаунж-зони з кальянами, школа навчання їзди на роликах, сегвеях і скейтбордах.

Коли: з 11:00 до 23:00 13-14 травня

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 100 грн

Більше інформації: Facebook 

Jamala у Києві

Що цікавого: Українська співачка Джамала, переможниця Євробачення-2016, презентує свою нову програму. Виступ стане найбільш масштабним та видовищним серед усіх, що були у кар’єрі співачки. Нова концертна програма отримала назву «I Believe in U».

Коли: 12 травня, початок о 20:00

Де: Палац Спорту

Скільки: 250-1250 грн

Більше інформації: Facebook 

Окрім того, у період з 29 квітня по 14 травня проведуть щонайменше 16 екскурсій Києвом для делегацій країн-учасниць Євробачення-2017. Піші екскурсії проводитиме екскурсійне бюро «Цікавий Київ», автобусні – компанія «City Sightseeing Kyiv».

І не забудьте завітати до ArtHub Укрінформу. Ми також підготували для вас багато цікавого!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-