Євробачення: до України прибули представники майже 40 країн-учасниць

Євробачення: до України прибули представники майже 40 країн-учасниць

Укрінформ
Зустрічаючи учасників та гостей конкурсу «Євробачення-2017», які прибувають в Україну, співробітники Державної прикордонної служби проводять системні заходи щодо їх оформлення та пропуску через кордон.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. 

«Зокрема охоронцями кордону збільшено кількість прикордонних нарядів та організовано зустрічі груп делегацій біля трапу літаків. Також конкурсантів охоронці кордону супроводжують окремими коридорами та в пріоритетному порядку здійснюють процедури їх оформлення. Крім того, у взаємодії з іншими правоохоронними органами на високому рівні забезпечується підтримання правопорядку, а особлива увага в пунктах пропуску приділяється безпековій складовій», - йдеться у повідомленні.

Протягом кількох днів оформлення громадян, які прибувають на пісенний конкурс, не було зафіксовано жодного нестандартного випадку.

Окремо співробітники Держприкордонслужби співпрацюють з волонтерами, які зустрічають делегації й супроводжують до місць їх прибуття.

Наразі до України прибули представники майже 40 країн-учасниць конкурсу «Євробачення-2017». Варто зазначити, що разом з конкурсантами у складі делегацій прибуло близько 500 осіб, серед яких організатори, члени команд, коментатори тощо.

Більшість з них прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» оформили в аеропортах «Бориспіль» та «Київ». І тільки одна команда - із Молдови - прибула через автомобільний пункт пропуску «Платонове», що на Одещині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-