До Євромістечка пускатимуть через металодетектори - буде вибіркова перевірка

До Євромістечка пускатимуть через металодетектори - буде вибіркова перевірка

Укрінформ
На час проведення Євробачення в Києві поліція не планує встановлювати великі металодетектори у Євромістечку, проте буде використовувати ручні металодетектори для  перевірки підозрілих осіб.

Про це заявив заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління Національної поліції у  м. Києві Андрій Крищенко на брифінгу в суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Безпосередньо Євромістечко ми не плануємо повністю закривати. Будуть ручні металодетектори, ми будемо здійснювати вибіркову перевірку, яка дозволяється законом», всіх осіб, які підозрілі або викликають підозру правоохоронців», -  зазначив Крищенко.

Він припустив, що, можливо, будуть перевірятися рюкзаки, речі під час заходження на територію Виставкового центру, де відбуватиметься Євробачення 2017. 

«При заході до Виставкового центру також буде перевірка. Буде кілька кордонів поліції, не суцільний кордон, але в першу чергу будемо пропускати людей з квитками, працівників Євробачення», -  зазначив Крищенко.

Він закликав жителів і гостей міста бути уважними під час проведення Євробачення, дотримуватися елементарних правил безпеки та повідомляти правоохоронців про знайдені підозрілі речі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-