На Хрещатику відкриють “Містечко Євробачення” на 13 тисяч квадратів

На Хрещатику відкриють “Містечко Євробачення” на 13 тисяч квадратів

Укрінформ
На головній вулиці столиці тривають активні роботи зі спорудження “містечка Євробачення” (Eurovision Village) – офіційної фан-зони пісенного конкурсу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, роботи планується завершити до 3 травня, а офіційне відкриття “Євровіладж” відбудеться ввечері 4 травня.

“4 травня ввечері відбудеться відкриття. Ми спільно з КМДА урочисте відкриємо серце Євробачення, серце нашого чудового міста”, - повідомив івент-менеджер Євробачення Кирило Воронін під час екскурсії майданчиком для представників ЗМІ.

Наразі вже встановлено огородження фан-зони, ведуться роботи з облаштування кейтерингової зони, розпочинається встановлення банерів спонсорів.

Також зводиться сцена — друга за розмірами сцена Євробачення (після арени на МВЦ). Як обіцяють організатори, відвідувачів “Євровіладж” очікує насичена програма виступів: на сцені виступатимуть конкурсанти Євробачення-2017 (з понад 12 країн), українські виконавці, а також будуть представлені різноманітні творчі проекти.

Як повідомив Воронін, на території “містечка Євробачення” також буде встановлено два великих екрани (12х7 та 7х5 метрів), крім того, спонсори встановлять великі плазми. На екранах транслюватимуться обидва півфінали та фінал конкурсу, а також церемонії відкриття та червоної доріжки. Побачити ці події у прямому ефірі можна буде з будь-якої частини фан-зони.

Загальна площа локації – 13 тисяч квадратних метрів, на яких, окрім сцени, розташуються лаунж-зони, місця для глядачів, фуд-корд, зони з активностями від офіційних спонсорів пісенного конкурсу, інформаційні точки. Кейтерингова зона займе близько 70 метрів.

“Їжі вистачить усім, випити також буде що”, - зазначив Воронін, додавши, що у фан-зоні продаватиметься пиво, адже міжнародним спонсором є “Карлсберг”.

Окрім того, у містечку працюватимуть волонтери Євробачення-2017, до яких можна буде звернутися з будь-яким запитанням. Усього буде близько 600 осіб, залучених до діяльності фан-зони.

Фан-зона розташується на Хрещатику (від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького). Існуватиме два основних і два додаткових входи.

За словами Вороніна, Eurovision Village працюватиме щодня з 12:00 до 22:00, а у дні півфіналів та фіналу – до моменту завершення шоу.

Потрапити до фан-зони зможуть усі охочі, вхід – вільний. Водночас, організатори радять усе-таки мати документ, що підтверджує особу.

Очікується, що щодня через фан-зону, яка працюватиме з 4 по 14 травня, проходитиме близько 7-8 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-