У Києві відкрили фотовиставку

У Києві відкрили фотовиставку "Історія Євробачення"

Фото
Укрінформ
У київському торговельно-розважальному центрі "Gulliver" відкрилася унікальна фотовиставка "Історія Євробачення", яка представляє найяскравіші моменти пісенного телевізійного конкурсу, а також яскраві виступи України на Євробаченні.

Про це у четвер під час відкриття фотовиставки розповів ведучий Євробачення-2017 Тімур Мірошниченко, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Дуже приємно що центр "Gulliver" став нашим великим партнером і сьогодні ми офіційно відкриваємо виставку унікальних світлин, фотографій за всю 60-річну історію Євробачення. Я сподіваюсь, що завдяки фотовиставці українці та гості міста дізнаються більше про історію цього конкурсу. 204 мільйони телеглядачів і майже мільярд інтернет-глядачів подивилися Євробачення минулого року. Я думаю, що цього року його подивляться ще більше", - сказав Мірошниченко. 

Крім того, керівник управління туризму Київської адміністрації Антон Тараненко повідомив, що у центрі "Gulliver" окрім виставки розміщено туристичне табло з інформацією для гостей та туристів міста про основні події пісенного конкурсу.  

"Ми разом з адміністрацією торговельно-розважального центру встановили туристичну інформаційну стійку, яка надає усю необхідну інформацію туристам та гостям міста. Ми роздаємо безкоштовні мапи, де будуть відбуватися основні дійства Євробачення та інформацію про те, що можна відвідати в Києві", - додав він.  

У фотовиставці "Історія Євробачення" представлені легендарні фото нагородження в 1974 році групи АВВА, сльози радості переможниці 33-го конкурсу пісні Селін Діон, виступ німецького колективу «Чингізхан», створеного в 1979 році спеціально для виступу на Євробаченні, видозміни головного призу Євробачення, «Дикі танці» Руслани в Стамбулі в 2004 році і багато інших.

Експозиція включає в себе фотографії, які раніше ніде не були представлені, і складається з 45 робіт.

Фотовиставка триватиме з 26 квітня по 18 травня 2017 у ТРЦ Gulliver (вул. Спортивна, 1-А) на 2, 3 та 5 поверхах.

Фото: nv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-