Безпека на Євробаченні: у Києві відбудуться тактико-спеціальні навчання

Безпека на Євробаченні: у Києві відбудуться тактико-спеціальні навчання

Укрінформ
Наступного тижня у Києві відбудуться тактико-спеціальні навчання з відпрацювання питань забезпечення безпеки у Києві під час проведення Євробачення - 2017.

Про це на брифінгу у четвер заявив керівник штабу координації заходів безпеки під час підготовки і проведення Євробачення-2017 в Україні Богдан Лизогуб, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми, звичайно, готуємося до будь-якого перебігу подій у Києві під час проведення Євробачення, розглядаємо абсолютно будь-які варіанти і готуємося реагувати на них, і працюємо також на упередження негативних варіантів розвитку подій. Для цього ми проводимо відповідні навчання. Наразі було проведено  командно-тактичні навчання силовиків з приводу забезпечення безпеки учасників і гостей Євробачення (8 квітня у Борисполі - ред.). На наступному тижні вже планується тактико-спеціальне навчання з відпрацювання питань забезпечення безпеки Євробачення у Києві, і всі можливі ризики і відповідні алгоритми дій наші підрозділи відпрацьовуватимуть на практиці", - сказав Лизогуб.

Він зазначив, що наразі всіма правоохоронними органами здійснюються всі необхідні заходи для того, щоб Євробачення в Україні було безпечним для гостей конкурсу і для членів іноземних делегацій.

Представник Нацполіції України Анатолій Серединській поінформував, що до забезпечення безпеки під час проведення Євробачення будуть також залучені і представники спецпідрозділу КОРД. Також, за його словами, вже зараз починається посилення заходів безпеки у метрополітені тощо.

"Ми дуже ретельно готуємося до такого визначального заходу для України, як наше Євробачення", - підкреслив Лизогуб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-