Підготовка до Євробачення йде у дуже інтенсивному режимі – продюсер

Підготовка до Євробачення йде у дуже інтенсивному режимі – продюсер

Укрінформ
Виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак розповів, що робота як на МВЦ, так і поза його межами, відбувається у дуже інтенсивному режимі.

Про це повідомляє UA:Перший.

"Цього року ми будуємо немалу сцену. Її висота 14 метрів, ширина 70 метрів і глибина 28 метрів. Усі світлові прилади, а їх близько 1800, вже встановлені, більшість – введено в експлуатацію. Встановлені також усі відеоелементи, а днями плануємо встановлювати піротехніку навколо сцени і від завтра починаємо програмування усього світла, що застосовуватимуться під час шоу. Паралельно з цим ми завершуємо встановлення конструкцій глядацьких трибун і ведемо підготовку першого павільйону, де вже трохи більше ніж за два тижні почне свою роботу прес-центр. Його приміщення прийматиме близько 1500 акредитованих журналістів та 500 акредитованих фанів", – розповів Мельциг.

Особливістю центральної частини сцени є те, що кожна з її конструкцій може незалежно рухатися, опускатися чи підніматися під час шоу, тим самим змінюючи геометрію сцени для створення унікальності постановок учасників.

Зазначається, що навпроти сцени на трибунах монтується обладнання для грінруму, куди учасники приходитимуть після своїх виступів. Загальна вага конструкцій трибун становить 450 тонн, а площа, яку вони займають перевищує 6 тисяч квадратних метрів. Загалом на глядацьких трибунах розміститься близько 7 тисяч глядачів. У двох секторах відведено по 25 спеціальних місць для людей з інвалідністю та місця для супроводжуючих. Під’їзд до цих секторів буде оснащено пандусами.

"Ми маємо дві дуже конкретні цілі. Перша – втілити бачення 43 країн, які приїдуть сповнені очікувань, і заслуговують найкращого ставлення до їхніх постановок. Що стосується шоу, то у нас є не менш важлива інша ціль. Вона полягає в тому, щоб дати привід кожному українцю пишатися цими шоу. І крім цих двох цілей нам більше нічого не потрібно. Нам треба, щоб усі пишалися цими шоу, як учасники, так і глядачі, як в Україні, так і в Європі", - прокоментував продюсер конкурсної частини Євробачення-2017 Крістер Бйоркман.

Як повідомлялося, міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 проходитиме в Україні в міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-