У Києві визначили перших двох фіналістів відбору Євробачення 2017

У Києві визначили перших двох фіналістів відбору Євробачення 2017

Укрінформ
Національний відбір Євробачення-2017 стартував 4 лютого, коли перший півфінал, за результатами голосування суддів і глядачів, визначив перших фіналістів - TAYANNA і гурт "Сальто Назад".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

У першому півфіналі національного відбору змагалися 8 учасників. Це - гурт Скай (Skai), що відкрив півфінал піснею "All My Love For You" і отримав від журі 6 балів за десятибальною системою. Другими виступали колишній учасник "Х-Фактора" Рома Веремейчик і група LUMIERE з композицією "Make It Real" та отримали 2 бали.

Виступ групи Monochromea з піснею "Blue Bird" журі оцінило в 3 бали, співачки з Грузії Laliko з піснею "Sugar whisper" - всього в 1 бал. MamaRika (дотепер відома як Еріка) з авторською піснею "We Are One" отримала від членів журі 5 балів. Арсен Мірзоян з піснею "Geraldine", яку присвятив доньці Чапліна, - 4 бали.

Найвищий за вечір бал - 8 - судді віддали гурту "Сальто Назад" з піснею "О Мамо".  7 балів і друге місце отримала TAYANNA з піснею "I Love You". Ці результати збіглися з думкою глядачів, таким чином визначивши перших двох фіналістів. 

До складу журі увійшли музичний продюсер відбору Костянтин Меладзе, переможниця Євробачення-2016 Джамала, артист та композитор Андрій Данилко. 

Національний відбір транслювався в ефірі телеканалів UA:Перший та СТБ. Другий півфінал відбудеться   11 лютого, третій - 18 лютого. Виконавця, що представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення 2017, визначить фінальний нацвідбір 25 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-