Кличко про Євробачення-2017: Київ виконав усі зобов’язання

Кличко про Євробачення-2017: Київ виконав усі зобов’язання

Укрінформ
Усі зобов’язання, які Київ взяв на себе щодо підготовки до проведення "Євробачення-2017", місто виконало.

Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення "Євробачення-2017" у Києві.

"Усі зобов’язання, які взяло на себе місто, ми виконали. Але ми також зобов’язані допомагати у підготовці до проведення "Євробачення" усіма можливими засобами, адже до Києва, за нашими підрахунками, приїде понад 20 тисяч гостей із усієї Європи, і ми повинні презентувати столицю якнайкраще", – підкреслив мер.

Він наголосив, що цього року Київ із міського бюджету виділив 50 мільйонів гривень на підготовку до проведення конкурсу.

"У бюджеті на наступний рік передбачено ще 150 мільйонів на підготовку до "Євробачення-2017", – додав Кличко.

Зазначається, що під час наради представники оргкомітету також обговорили питання безпеки гостей під час проведення пісенного конкурсу, питання розміщення промо-матеріалів Києва як господаря "Євробачення-2017", а також ухвалили офіційне рішення про визначення Міжнародного виставкового центру на Броварському проспекті місцем проведення конкурсу.

Також під час наради Кличко після пропозиції членів оргкомітету дав доручення першому заступнику голови КМДА Геннадію Плісу вивчити можливість на час проведення конкурсу підключити телефонний номер 112, який відомий європейцям як екстрений, до служби 103.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-