Грошей з бюджету на нашу партію немає, не було і не буде — Гройсман

Грошей з бюджету на нашу партію немає, не було і не буде — Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр України та лідер політичної партії "Українська стратегія Гройсмана" Володимир Гройсман запевняє, що фінансування його політичної сили відбувається виключно у рамках закону.

Про це сказав журналістам під час поїздки на Вінничину, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ніяких коштів з державного бюджету на підтримку діяльності нашої партії абсолютно немає, не було і не буде. Тільки підтримка політичної партії, як і всіх політичних сил, відповідно до закону про фінансування політичних партій", - сказав Гройсман.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи є у списках партії Гройсмана вінницький міський голова Сергій Моргунов або голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, він зазначив: “Сергій Анатолійович Моргунов є висококваліфікованим і якісним міським головою. Він працює на посаді міського голови, як і Валерій Вікторович працює на посаді голови обласної державної адміністрації. Планів у них переходити працювати у парламент немає”.

Як повідомляв Укрінформ, 7 червня на з'їзді політичної партії "Українська стратегія Гройсмана" було представлено першу десятку тих, хто піде на позачергові парламентські вибори від цієї політсили. До команди Гройсмана увійшли: міністр освіти і науки Лілія Гриневич, перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова, міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, міністр культури Євген Нищук, міністр юстиції Павло Петренко, чинні народні депутати Віктор Єленський і Андрій Тетерук (обидва з фракції "Народного фронту"), секретар Вінницької міськради Павло Яблонський, колишній заступник глави Адміністрації Президента Сергій Марченко.

Політична сила схвалила рішення про участь у позачергових парламентських виборах, які мають відбутися в державі 21 липня 2019 року.

"Українська стратегія Гройсмана" - це центристська партія, яку, за словами представників політсили, фінансують різні люди.

Читайте також: Гройсман: Умови для становлення середнього класу потрібно створити у наступні 5 років

Раніше у містах України з'явилося багато білбордів з написом "Лідерство — це відповідальність", на яких вказано прізвище прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та адреса сайту громадського об’єднання з назвою «Українська стратегія». Тоді у кількох політиків та журналістів виникло питання, за які кошти була профінансована реклама.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-