"Свобода" об'єдналася з іншими націоналістами і йде на вибори в Раду

Укрінформ
ВО “Свобода”, Національний Корпус, Правий Сектор, “Державницька Ініціатива Яроша”, ОУН та Конгрес Українських Націоналістів йдуть на вибори до Верховної Ради спільним списком.

Про це повідомляє Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

"Очолить похід націоналістів лідер “Свободи” Олег Тягнибок. Також до першої п’ятірки націоналістів увійшли лідер Національного Корпусу Андрій Білецький, командир Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош, голова Правого Сектора Андрій Тарасенко та віце-спікер Верховної Ради України VII скликання Руслан Кошулинський. Відповідне рішення ухвалив З’їзд ВО “Свобода” 9 червня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, окрім спільного списку, 9 червня було також затверджено перелік кандидатів у одномандатних мажоритарних округах.

Читайте також: Поплавський очолив список Аграрної партії

"Потужна фракція націоналістів повинна бути в парламенті. Вона не дасть знищити Українську державу і покаже якісну роботу на користь української нації, на забезпечення достойного життя для кожного українця. Зміни ми можемо запропонувати не просто на словах, а вже реальними напрацьованими законопроектами”, – заявив під час з’їзду лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Також Тягнибок повідомив у Twitter наступну п'ятірку у спільному списку кандидатів: 6. Богдан Бенюк, народний артист України.7. Родіон Кудряшов, керівник штабу ПП "Національний корпус". 8. Олександр Сич, голова Івано-Франківської обласної ради. 9. Пилип Іллєнко, голова Держкіно України. 10. Юрій Сиротюк, голова фракції ВО "Свобода" в Київраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-