Березенко не виключає, що взагалі не балотуватиметься до Ради

Березенко не виключає, що взагалі не балотуватиметься до Ради

Укрінформ
Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" народний депутат Сергій Березенко планує надалі займатися партбудівництвом "Європейської солідарності" і не виключає, що взагалі не балотуватиметься до Ради дев'ятого скликання на позачергових виборах.

Про це політик сказав журналістам у кулуарах з'їзду "Європейської солідарності" у неділю, 9 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу

"Не коректно не поговоривши зі своїми виборцями приймати таке рішення, по-перше. По-друге, згідно із соціологічним опитуванням, я перемагаю із серйозним відривом навіть кандидата від Зеленського у цьому окрузі (округ №205 у місті Чернігові - ред.). І це достатньо важкий для мене вибір - я його мушу зробити. Але все більше схиляюсь до того, щоб не йти взагалі", - зазначив Березенко.

Водночас він додав, що зацікавлений у розбудові ідеологічної партії правоцентристського типу, яка б ставила собі за мету євроінтеграцію.

Читайте також: У штабі Порошенка назвали основні причини поразки на президентських виборах

"І розбудова такої партії мені цікава, бо я завжди займався партійним будівництвом. Для цього не треба сидіти в парламенті і тиснути кнопки", - пояснив депутат.

За його словами, парламент нового скликання буде зовсім інакшим за своїм складом. "Є запит, у тому числі у суспільства, щоб у парламент не проходили політики, а проходили абсолютно нові люди, які не мають стосунку до політики. Можливо, цей запит є справедливим. Тому наша команда якраз представлена і новими обличчями, і досвідченим політиками, які можуть тримати цю країну, збалансовувати її і берегти", - уточнив заступник голови фракції БПП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-