ЦВК зареєструвала вже 64 кандидати-мажоритарники

ЦВК зареєструвала вже 64 кандидати-мажоритарники

Укрінформ
Центральна виборча комісія у п’ятницю зареєструвала ще 21 кандидата у народні депутати в одномандатних виборчих округах на позачергових парламентських виборах, серед яких 16 — самовисуванці, п’ятеро — висунуті партією “Єдиний центр”.

Про це повідомили Укрінформу у прес-службі ЦВК.

“Сьогодні Комісія зареєструвала 21 кандидата у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 16, висунутих політичною партією – 5”, - розповіли в Центрвиборчкомі.

Зазначається, зокрема, що комісія зареєструвала 16 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування, а саме: Куліченка І.І. — в ОВО № 28, Івахна А.Ю. – в ОВО № 31, Кузнєцова В.В. – в ОВО № 38, Романського І.В. – в ОВО № 63, Гайдамаку Л.А. – в ОВО № 91, Ференця О.В. – в ОВО № 92, Керусенко О.В. – в ОВО № 93, Горельцева А.В. – в ОВО № 96, Міщенка С.Г. – в ОВО № 98, Жолобовича Н.В. – в ОВО № 121, Муляренка О.В. – в ОВО № 152, Вінника І.Ю. – в ОВО № 184, Дєхтярьова О.В. – в ОВО № 217, Убірію В.Ш. – в ОВО № 222, Гладчука В.Ф., Рафальську І.В. – в ОВО № 223.

Крім того, до ЦВК надійшли заяви політичної партії Єдиний Центр разом з іншими документами щодо реєстрації кандидатів у народні депутати України, висунутих 30 травня 2019 року на XIV З’їзді цієї партії, в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України.

Читайте також: ЦВК зареєструвала ще вісім кандидатів-самовисуванців на виборах до Ради

Розглянувши зазначені документи та встановивши їх відповідність вимогам закону, Центрвиборчком зареєстрував 5 кандидатів у народні депутати України, висунутих вказаною політичною партією, в ОВО, а саме: Фединця М.І. – в ОВО № 68, Балогу В.І. – в ОВО № 69, Балогу І.І. – в ОВО № 70, Йовдія В.М. – в ОВО № 72, Балогу П.І. – в ОВО № 73.

Таким чином, станом на 7 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 64 кандидати у народні депутати України, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 59, висунутих політичною партією – 5.

Як повідомлялося, позачергові парламентські вибори відбудуться в Україні 21 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-