Партія

Партія "Слуга народу" оголосила набір кандидатів у депутати

Укрінформ
Партія «Слуга народу» оголосила набір кандидатів у депутати в мажоритарних округах на дострокових виборах до Верховної Ради.
Про це Укрінформу повідомили у прес-службі партії.

Основним критерієм відбору є порядність, чесність і відповідальність, йдеться у повідомленні. Відбір триватиме до 2 червня включно. Подати заявку пропонують за допомогою офіційного сайту політсили.

«Кандидат від партії — це порядна людина, яка вміє слухати та розуміти проблеми людей, виконує свої обіцянки. Він патріот, здатний працювати в команді, має лідерські здібності та інтелектуальні якості, він відкритий, вихований, готовий діджиталізувати суспільство та підтримувати курс Президента», - так у партії «Слуга народу» окреслили свої вимоги до майбутніх кандидатів.

Охочі стати кандидатами в депутати мають заповнити анкету, надіслати відеорезюме та запропонувати на розгляд концепти трьох законопроектів.

Читайте також: Саакашвілі не зможе потрапити до списку "Слуги народу" — Разумков

У партії Президента обіцяють визначити достойних претендентів, які зможуть представляти політсилу у мажоритарних округах. Інформацію про можливих кандидатів - ретельно вивчити і перевірити.

Також симпатикам команди Зеленського пропонують стати бути волонтером у штабі, членом виборчої комісії або спостерігачем на дострокових парламентських виборах. Як повідомляв Укрінформ, керівник виборчого штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко анонсував чотири рівня перевірки під час відбору кандидатів у народні депутати. Це документальна перевірка (спеціалісти із безпеки перевірятимуть минуле кандидата “і особливо - його зв’язки”), перевірка доброчесності (люди зможуть повідомляти про про “помічені прояви недоброчесності"), фахова кадрова оцінка та постпраймеріз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-