Актор

Актор "Кварталу 95" "Юзик" хоче балотуватися в Раду

Укрінформ
Актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков ("Юзик") буде балотуватися до Верховної Ради по мажоритарному округу, якщо пройде перевірку партії "Слуга народу".

Про це LB.ua розповів голова штабу партії Олександр Корнієнко.

"Якщо він пройде перевірку, балотуватиметься по одному з округів у Кривому Розі", - сказав Корнієнко.

Голова штабу зазначив, що поки Корявченков - єдиний із "Кварталу", хто висловив бажання отримати мандат народного депутата.

Актори студії, які мають бажання брати участь у парламентських виборах, будуть звільнені від деяких етапів перевірки, зокрема від розмови з психологом, розповів Корнієнко.

44-річний Юрій Корявченков родом із Кривого Рогу. Закінчив Криворізький технічний університет за фахом "інженер-електрик". Працював електрослюсарем, інженером у Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті. Грав у КВК з 1995 року, пізніше - в студії "Квартал 95".

На президентських виборах 2019 року очолив штаб Володимира Зеленського в Кривому Розі.

Читайте також: Кошовий заявив, що не піде в політику

Як повідомляв Укрінформ, керівник виборчого штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко на прес-конференції 27 травня заявив, що кандидати в народні депутати від політичної партії "Слуга народу" проходитимуть кілька рівнів перевірки: документальна перевірка, перевірка доброчесності, професійна кадрова оцінка, а також четвертий рівень перевірки - так званий постпраймеріз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-