Поліція зареєструвала понад 11 тисяч повідомлень про

Поліція зареєструвала понад 11 тисяч повідомлень про "виборчі" порушення

Укрінформ
Протягом президентської кампанії до поліції надійшло понад 11 тисяч звернень щодо правопорушень, повʼязаних із виборами.

Про це заявив голова Нацполіції Сергій Князєв, інформує Департамент комунікації НПУ.

“У період цьогорічної кампанії до органів та підрозділів поліції надійшло понад 11 тисяч звернень. Їх тематика була доволі різноманітною: від незаконної агітації до підкупу виборців, від хуліганства - до перешкоджання виборчому праву", - сказав Князєв.

За його словами, найбільше навантаження припало на правоохоронців у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях.

878 повідомлень поліцейські кваліфікували за статтями Кодексу про адмінпорушення, до ЄРДР внесли інформацію про 430 подій, у 30 випадках особам, винним у вчиненні кримінальних правопорушень, повідомлено про підозру.

Читайте також: Зафіксовані порушення не вплинуть на результати виборів - ЦВК

Глава Нацполіції наголосив, що в передвиборний період в Україні не було допущено зниження ефективності протидії злочинності.

“Безпосередньо в день голосування поліцією забезпечено своєчасне реагування на 20 тисяч заяв та повідомлень про злочини та інші події. Оперативно розкривали тяжкі злочини, повертали додому зниклих дітей, припиняли наркозлочини і забезпечили ефективну роботу за іншими напрямками", - додав Князєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-