Пєсков: Вітати Зеленського рано, а легітимність виборів - під питанням

Пєсков: Вітати Зеленського рано, а легітимність виборів - під питанням

Укрінформ
Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що вітати Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента України і говорити про можливість спільної роботи поки що зарано.

Про це повідомляє «Дождь».

«Поки передчасно говорити про привітання президента Путіна пана Зеленського, а також про можливості спільно працювати», - сказав він.

За словами Пєскова, «судити можна буде тільки за конкретними справами», однак Москва з повагою ставиться до вибору українського народу.

«Легітимність виборів поставлена під питання, оскільки в них не брали участь три мільйони громадян України, зазначив прес-секретар президента», - йдеться також в повідомленні.

Читайте також: Кремль прокоментував заяву Зеленського: "Путін відкритий для діалогу"

Як повідомляв Укрінформ, міжнародні спостерігачі вважають, що другий тур виборів Президента України 21 квітня було добре організовано, а зафіксовані незначні порушення не можуть вплинути на результати виборів.

За результатами опрацювання ЦВК 99,03% електронних протоколів, у другому турі президентських виборів лідирує Володимир Зеленський, за якого свої голоси віддали 73,22% виборців. Петра Порошенка підтримали 24,46% громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-