ЦВК пояснила, звідки черги на дільницях за кордоном

ЦВК пояснила, звідки черги на дільницях за кордоном

Укрінформ
У Центральній виборчій комісії заявляють про відсутність проблем з перебігом голосування на виборчих дільницях за кордоном, а черги пояснюють специфікою роботи дипломатичних установ, де розташоване дільниці.

Про це сказав заступник голови Центральної виборчої комісії Олег Конопольський на брифінгу в неділю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Та інформація, яка з'явилася з приводу черг на виборчих дільницях закордонного округу, перш за все хочу наголосити: це пов'язано зі специфікою діяльності відповідних дипломатичних установ за кордоном. Тобто мається на увазі допуск до дільниць. На дільницях проблем як таких з голосуванням виборців за кордоном немає", - сказав Конопольський, коментуючи інформацію щодо черг на виборчих дільницях за кордоном.

Раніше, зокрема, повідомлялося, що у Празі за півгодини до відкриття виборчої дільниці вишикувалася величезна черга з українців.

Читайте також: Біля виборчої дільниці у Празі - величезна черга

Як повідомлялося, в Україні відбувається повторне голосування на чергових виборів Президента України.

До виборчого бюлетеня включено двох кандидатів, які за підсумками першого туру виборів 31 березня одержали найбільшу кількість голосів, - шоумена Володимира Зеленського та чинного главу держави Петра Порошенка.

Для проведення виборів утворено 199 територіальних виборчих округів та один закордонний виборчий округ, а також близько 30 тисяч дільничних виборчих комісій. За кордоном працюватиме 101 виборча дільниця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-